Velkommen til vor webshop.


Her finder du et udvalg af autentiske peruvianske håndlavede mesterværker, som alle er lavet af alpacauld.  Varerne er importeret direkte fra producenten i Peru, hvilket gør, at vi kan holde priserne på disse meget eksklusive produkter pænt nede i forhold til, hvad du kan se i fysiske butikker. Ponchoer og Ruanas er alle lavet af strikket Alpaca.  Enten i Superfina eller Baby Alpacakvaliteten,  Gå til kategorien Alpaca i Webshoppen nedenfor.


Du kan også se en serie af de lækreste og luneste tørklæder i ren lammeuld fra det Indre Mongoliet. Se mere i kategorien Uldne tørklæder


Vær opmærksom på, at vore priser er inklusive moms og fragt.

Lækre, lange tørklæder

Find de perfekte lange tørklæder i ren lammeuld hos alpacaogmere.dk. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre tørklæder i skønne farver, som er ideelle til at sno om halsen eller tage over skuldrene en kølig aften. Vores tørklæder er af meget høj kvalitet og vil tilføje både stil og varme til enhver kvindes garderobe. Besøg vores hjemmeside i dag for at finde dit nye favorittørklæde.  Her kan du se alle de farver vi har hjemme i øjeblikket. Alle tørklæderne har samme mål og er i samme materiale.  Se et eksempel på tørklædet herunder.  

Alpacavarer 

Ponchoer, sjaler og kapper-Hvad er forskellen?


Poncho: En alpaca poncho er ikke en jakke eller et tørklæde. En poncho er derimod et rektangulært, let stykke eksklusiv alpacatekstil med en åbning til hovedet.  De fleste ponchos har ikke ærmer, men vore peruvianske ponchoer har generelt halve eller hele ærmer.  Vore ponchoer er oftest i 100% baby alpacauld, lette som fjer men utroligt varme. Hvis ikke andet er angivet passer ponchoerne generelt til str. m - xl.


Sjaler eller wraps:Disse alpacaklædningsstykker stammer fra Andesbjergene, hvor de bruges den dag i dag. Disse sjaler eller wraps kaldes også Ruanas i Peru. De kan være kvadratiske ligesom en Poncho, men de er generelt af lidt kraftigere alpacamateriale, oftest åben fortil og lang i ryggen.


Kappe: Alpaca Capa kan direkte oversættes til en Kappe af alpacauld, som er et lidt større stykke stof end Ruanas og bæres over skuldrene, og de kan have huller til armene. De har oftest mulighed for at lukke dem foran.

Poncho med ærmer

Sjal/Ruana

Kappe

Webshop